AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu yağışı görmek

Kahve falında dolu yağışı görmek

Kahve falında dolu yağışı görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, külfetinin ve yükünün artacağına delalet eder.

Kahve falında dolu yağışı gördüyseniz:

  • Evinizde yapmanız gereken çalışmalarla dışarıda yapmanız gerekenler çok farklı şeyler.

Kahve falında dolu yağışı görmek ona göre davranacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Kahve falında yoğun kar yağışı görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında badem yağı görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında domuz yağı görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağışlı hava görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık yağı görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret eder.

Kahve falında susam yağı görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmamak güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir