AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık ameliyat görmek

Kahve falında açık ameliyat görmek

Kahve falında açık ameliyat görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık ameliyat gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde zorluklar varsa uzaklaşma eğilimi hissedebilirsiniz.

Kahve falında açık ameliyat görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık kalp ameliyatı olmak sağlığının kötüye gideceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet eder.

Kahve falında böbrekten ameliyat olmak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında baştan ameliyat olmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu ameliyat ettirmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin ameliyat olduğunu görmek yokluk çekeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göz ameliyatı olmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir