AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu dolu su içmek

Kahve falında dolu dolu su içmek

Kahve falında dolu dolu su içmek maddi sıkıntısı olmayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, hayattan yana keyif bulacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında dolu dolu su içmek gördüyseniz:

  • Aynı zamanda sizin için önemli gelişmelerinyaşanabileceği bir zaman dilimindesiniz.

Kahve falında dolu dolu su içmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına delalet eder.

Kahve falında su dolu depo görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine işaret eder.

Kahve falında su dolu tarla görmek yanlışlara düşeceğine, bir süre zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında su dolu kaplar görmek borçların biteceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına rivayet eder.

Kahve falında içi su dolu testi görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu akvaryum görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu kab görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulur.

Kahve falında içi su dolu leğen görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir