AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmalık görmek

Kahve falında dolmalık görmek

Kahve falında dolmalık görmek huşu içinde devam edeceğine, emeğinden hayır göreceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolmalık gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya genel anlamda toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda hızla ilerlemeye başlıyorsunuz.

Kahve falında dolması görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk dolması görmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, hanesine güneş doğacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç dolması görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurutulmuş dolmalık biber görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelem dolması görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında halep dolması görmek kötü haberlerin alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında dolmalık yeşil biber görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında dolma taşı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir