AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç dolması görmek

Kahve falında pirinç dolması görmek

Kahve falında pirinç dolması görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç dolması gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınız olayların gidişatını etkileyebilir.

Kahve falında pirinçle dolma yapmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinçli dolma görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinçli dolma yemek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç dolması görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalettir.

Kahve falında pirinç dolma görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında pirinç dolma yapmak yaşam şartlarının iyileşeceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolmalık fıstık görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolma almak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir