AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk dolması görmek

Kahve falında tavuk dolması görmek

Kahve falında tavuk dolması görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk dolması gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktivitelere katılmanız geleceğinizi olumlu etkileyebilecek kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tavuk dolması görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında yeşil biber dolması görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolma mantı görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolması görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan dolması görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru dolma yemek çok büyük işler gerçekleştireceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında karışık dolma görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biber dolması doldurmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir