AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla dolar görmek

Kahve falında çuvalla dolar görmek

Kahve falında çuvalla dolar görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, yağmur yağmamasına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına inanılır.

Kahve falında çuvalla dolar gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi mantıklı seviyede tutmanız gerekiyor.

Kahve falında çuvalla dolar görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında dolar ve altın görmek hastalıkların biteceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çanta dolusu dolar görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde dolar bulmak rütbesinin artacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden dolar almak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında dolar bozdurmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolar para almak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolar saçmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir