AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok dolar görmek

Kahve falında çok dolar görmek

Kahve falında çok dolar görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, insan sevindireceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok dolar gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizinle veya yaptıklarınızla ilgisi olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında yerde dolar bulmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil dolar görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çanta dolusu dolar görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dolar para almak bir bebek sahibi olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine inanılır.

Kahve falında birinden dolar aldığını görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine delalettir.

Kahve falında doların yükseldiğini görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında demetle dolar görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden dolar almak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir