Kahve falında yatak dolabı görmek

Kahve falında yatak dolabı görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, kötü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak dolabı gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden ya da ani cevaplar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yatak dolabı görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi dolu elbise dolabı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolaba su koymak bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolapta para görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erzak dolabı görmek işlerinin günden güne azalacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dolapta saklanmak herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında dolapta yemek görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, borcunu ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dolap görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir