AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap değiştirmek

Kahve falında dolap değiştirmek

Kahve falında dolap değiştirmek kendisiyle de gururlanacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, bedeninin de iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında dolap değiştirmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçının.

Kahve falında dolap değiştirmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni mutfak dolabı görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu dolap görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz elbise dolabı görmek işlerin yolunda gideceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında dolapta ayakkabı görmek işlerinin bollaşacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulur.

Kahve falında dolapta çiğ et görmek mutluluğundan olacağına, rakiplerinin üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı dolaba koymak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mutfak dolabını temizlemek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir