AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın devrildiğini görmek

Kahve falında binanın devrildiğini görmek

Kahve falında binanın devrildiğini görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, tabiatı kötü olan kişiye, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında binanın devrildiğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirirseniz, insanların sizi dinlediğini göreceksiniz.

Kahve falında devrilen bina görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın devrildiğini görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamyon devrilmesini görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine delalet eder.

Kahve falında otobüs devrilmesi görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geçim derdi yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırın devrilmesini görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında otobüs devrildiğini görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine delalet eder.

Kahve falında kamyonun devrildiğini görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüs devrilmesini görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, ona özlemle sarılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir