AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorluk yapmak

Kahve falında doktorluk yapmak

Kahve falında doktorluk yapmak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, işten yana şansının açık olacağına yorulur.

Kahve falında doktorluk yapmak gördüyseniz:

  • Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir.

Kahve falında doktorluk yapmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktorla öpüşmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktoruna gitmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum doktor görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktordan hamile olduğunu öğrenmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktorun kan aldığını görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi doktorunu görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında doktorla nişanlanmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir