AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktora sarılıp ağlamak

Kahve falında doktora sarılıp ağlamak

Kahve falında doktora sarılıp ağlamak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sağlığının yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında doktora sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Küçük aksilikler sizi gereğinden fazla oyalarak bezdirebilir.

Kahve falında doktora sarılıp ağlamak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında doktora sarılmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında doktora iğne yaptırmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında doktora kan aldırmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında dişini doktora göstermek kişinin şifaya kavuşacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına delalettir.

Kahve falında doktora gidip muayene olmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulur.

Kahve falında doktora gittiğini görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olup doktora gitmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir