AnaSayfa / Genel / Kahve falında doksan sayısını görmek

Kahve falında doksan sayısını görmek

Kahve falında doksan sayısını görmek çok iyi paralar kazanılacağına, sabit geliri olacağına, elinin kolunun bağlanacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında doksan sayısını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız biraz durulabilir.

Kahve falında doksan sayısını görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş ikiz görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği dişli görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebek emzirmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, eskisinden de iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş hayvan görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek giydirmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir