AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğuya doğru namaz kılmak

Kahve falında doğuya doğru namaz kılmak

Kahve falında doğuya doğru namaz kılmak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında doğuya doğru namaz kılmak gördüyseniz:

  • Doğru alanda ilerlediğinizin hala farkına varmamış olamazsınız.

Kahve falında doğuya doğru namaz kılmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında batıya doğru namaz kılmak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında kıbleye doğru namaz kılmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında yanlış yöne doğru namaz kılmak kişinin güzel işler yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında güneşe doğru namaz kılmak boş kuruntularla uğraşacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneye doğru namaz kılmak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında denize doğru namaz kılmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak el üstünde tutulacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir