AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yaparken ölmek

Kahve falında doğum yaparken ölmek

Kahve falında doğum yaparken ölmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, üçüncü gözünün açılacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum yaparken ölmek gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Kahve falında doğum yapanın öldüğünü görmek elinin de bollaşacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin doğumda öldüğünü görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında doğum yaparken öldüğünü görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında doğum yapıp ölmek yarardan çok zarar getireceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına inanılır.

Kahve falında doğum yaparken ölmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında doğum yapan kadının öldüğünü görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına rivayet eder.

Kahve falında doğumda ölmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında doğum gününde ölmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir