AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yaparken büyük abdestini yapmak

Kahve falında doğum yaparken büyük abdestini yapmak

Kahve falında doğum yaparken büyük abdestini yapmak onlara galip geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, üzüntülü haberler alacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğum yaparken büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Kahve falında doğum yaparken büyük abdestini yapmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini yapmak ve temizlemek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestini üstüne yapmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kovaya büyük abdest yapmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına inanılır.

Kahve falında pantolonuna büyük abdest yapmak hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine inanılır.

Kahve falında büyük abdestini donuna yapmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yanında büyük abdest yapmak rahata kavuşmaya, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak büyük tartışmalar yaşayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir