AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum sancısı tutmak

Kahve falında doğum sancısı tutmak

Kahve falında doğum sancısı tutmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, planların aksayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, makamını kaybedeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Kahve falında doğum sancısı tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda net kararlar vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında doğum sancısı tutmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında sancısız doğum yapmak duraklama yaşanacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum sancısı çekmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sancılı doğum yapmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sancısız doğum yaptığını görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında doğum sancısı çeken birini görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına delalettir.

Kahve falında kendini doğum sancısı çekerken görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum sancısı görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir