AnaSayfa / Genel / Kahve falında sancı çektiğini görmek

Kahve falında sancı çektiğini görmek

Kahve falında sancı çektiğini görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sancı çektiğini gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizin farkına varmalı veya doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında sancı çektiğini görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum sancısı çektiğini görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının doğum sancısı çektiğini görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum sancısı çeken birini görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin doğum sancısı çektiğini görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu sancı çektiğini görmek hastalanacağına, üzüleceğine, zorlukların kolayca aşılacağına delalettir.

Kahve falında hamile kadının sancılanmasını görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olup sancılanmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir