AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğmamış çocuğun ismini görmek

Kahve falında doğmamış çocuğun ismini görmek

Kahve falında doğmamış çocuğun ismini görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında doğmamış çocuğun ismini gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya olaylar dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında doğmamış çocuğun ismini görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında doğmamış çocuğunu emzirmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında doğmamış çocuğu görmek dualarından hayır görmeyeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğun doğmasını görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına işaret eder.

Kahve falında doğmamış çocuğu emzirmek hastalıklarının düzeleceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğmamış çocuğunu görmek varlık içinde yaşayacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine delalet eder.

Kahve falında doğmamış çocuğa isim koymak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun doğmasını görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir