AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun doğmasını görmek

Kahve falında çocuğun doğmasını görmek

Kahve falında çocuğun doğmasını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun doğmasını gördüyseniz:

  • Konsantrasyon gerektiren konulara konsantrasyonunuzu kaybetmemelisiniz.

Kahve falında çocuğun doğmasını görmek çok büyük paralar kazanılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında doğmamış çocuğunu görmek kazancın devamlı olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğmamış çocuğunu emzirmek onları rahat ettireceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine tabir olunur.

Kahve falında doğmamış çocuğu görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun doğmasını görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine rivayet eder.

Kahve falında doğmamış çocuğun ismini görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğmamış çocuğa isim koymak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğmamış çocuğu emzirmek muradına ereceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir