AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğmamış çocuğa isim koymak

Kahve falında doğmamış çocuğa isim koymak

Kahve falında doğmamış çocuğa isim koymak ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yeni işlerin geleceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğmamış çocuğa isim koymak gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi düşündükten sonra belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında doğmamış çocuğa isim koymak yeni bir sosyal çevreye gireceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğmamış bebeğe isim koymak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına işarettir.

Kahve falında doğmamış çocuğu emzirmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğun doğmasını görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğmamış çocuğu görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğmamış çocuğunu emzirmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun doğmasını görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında doğmamış çocuğunu görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir