AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğan kuşu görmek

Kahve falında doğan kuşu görmek

Kahve falında doğan kuşu görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sıkıntısının biteceğine delalet eder.

Kahve falında doğan kuşu gördüyseniz:

  • Belki de, bazı konuların yeniden ele alınması veya yanlış yapmamak için üzerinde düşünülmesi gerekiyor ola bilir.

Kahve falında doğan kuşu görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin ağladığını görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğan kardeş görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğini görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeği dişli görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin dişlerini görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğan bebekte diş görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına inanılır.

Kahve falında dişiyle doğan bebek görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir