AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğacak çocuğunu görmek

Kahve falında doğacak çocuğunu görmek

Kahve falında doğacak çocuğunu görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, yanlış işlere girileceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine inanılır.

Kahve falında doğacak çocuğunu gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi duygusal hayatınıza da yansıyacak.

Kahve falında doğacak çocuğun ismini görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğacak erkek çocuğunu görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğacak çocuğun ismini duymak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında doğacak çocuğunu özürlü görmek darlık içine düşeceğine, tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında doğacak çocuğunu emzirmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğacak çocuğu görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına tabir olunur.

Kahve falında doğacak çocuğun erkek olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret eder.

Kahve falında doğacak çocuğunu görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir