AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizili altın görmek

Kahve falında dizili altın görmek

Kahve falında dizili altın görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, ailesini de mutlu edeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında dizili altın gördüyseniz:

  • Anlaşılmamak gibi fikirlere takılmayın.

Kahve falında ipe dizili altın görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dizili altın görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizide rol almak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında ünlü dizi oyuncusu görmek hasta ise iyileşeceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında dizi görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, inancının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dizi oyuncuları görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşuna dizildiğini görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dizi kanamak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir