AnaSayfa / Genel / Kahve falında dissiz kadin görmek

Kahve falında dissiz kadin görmek

Kahve falında dissiz kadin görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet eder.

Kahve falında dissiz kadin gördüyseniz:

  • Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir.

Kahve falında yaşli hasta kadin görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki katlı yeni ev görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek katta oturmak karlı işlere gireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kaddafi görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst kata çıkmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, anlaşmalardan cayılacağına yorulur.

Kahve falında en üst kat görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kat kat yatak görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en üst katta oturmak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kendisini işine vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir