AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin yapıldığını görmek

Kahve falında dişlerinin yapıldığını görmek

Kahve falında dişlerinin yapıldığını görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerinin yapıldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendi istekleriniz doğrultusunda zorlamanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında dişlerinin yapıldığını görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerin yapıldığını görmek korkularının üzerine gideceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında yeni yapılmış diş görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, rızkının artacağına delalet eder.

Kahve falında dişe dolgu yapıldığını görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yapılmış diş görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyü yapılmasını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temizlik yapıldığını görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saçlarının yapıldığını görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir