AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin olmadığını görmek

Kahve falında dişlerinin olmadığını görmek

Kahve falında dişlerinin olmadığını görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, resmi bir göreve getirileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında dişlerinin olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcılığınızı gösterme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında üst dişlerinin olmadığını görmek güzel ameller işleyeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında diş olmadığını görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında ön dişlerin olmadığını görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzında diş olmadığını görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişlerinin olmadığını görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerin olmadığını görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin olmadığını görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst dişlerin olmadığını görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir