AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş olmadığını görmek

Kahve falında diş olmadığını görmek

Kahve falında diş olmadığını görmek işinin ehli durumuna geleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, hayatını ailesine adayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına inanılır.

Kahve falında diş olmadığını gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Kahve falında üst dişlerin olmadığını görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında diş olmadığını görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, istenmeyen bir yolculuğa rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında diş olmadığını görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında dişlerin olmadığını görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Kahve falında ağızda diş olmadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ön dişlerinin olmadığını görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerinin olmadığını görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalet eder.

Kahve falında ön dişlerin olmadığını görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, tüm dileklerin tutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir