AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini fırçalamak

Kahve falında dişlerini fırçalamak

Kahve falında dişlerini fırçalamak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini fırçalamak gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamamalısınız.

Kahve falında başkasının diş fırçaladığını görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının dişlerini fırçalamak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında diş macunuyla diş fırçalamak çok büyük mutluluk duyacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz diş fırçalamak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına alamet eder.

Kahve falında dişlerimi fırçalamak kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dişleri fırçalamak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini fırçalamak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında çürük diş fırçalamak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir