AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerimi fırçalamak

Kahve falında dişlerimi fırçalamak

Kahve falında dişlerimi fırçalamak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, hayatının zorlaşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerimi fırçalamak gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan plan, anlaşma, düzenleme veya ilişkilerden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında başkasının dişlerini fırçalamak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının diş fırçasıyla diş fırçalamak işlerin çığırından çıkacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çürük diş fırçalamak kötü sözler duyacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini fırçaladığını görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin fırçalamak kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Kahve falında kirli diş fırçalamak yalnız hissetmeye, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin dişlerini fırçalamak Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında diş macunuyla diş fırçalamak haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, insanları hak yoluna çağıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir