AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini fırçaladığını görmek

Kahve falında dişlerini fırçaladığını görmek

Kahve falında dişlerini fırçaladığını görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerini fırçaladığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınızın karşılığını istediğiniz şekilde göreceksiniz.

Kahve falında beyaz diş fırçalamak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kirli diş fırçalamak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin diş fırçaladığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında çürük diş fırçalamak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında dişlerini fırçaladığını görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında diş macunuyla diş fırçalamak işinden çıkarılacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma diş fırçalamak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dişleri fırçalamak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir