AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini çarpık görmek

Kahve falında dişlerini çarpık görmek

Kahve falında dişlerini çarpık görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerini çarpık gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren başlıklarda belli belirsiz hassasiyetler ya da dikkat çeken durumlar oluşabilir.

Kahve falında dişleri çarpık görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına delalettir.

Kahve falında dişlerini çarpık görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında dişlerinin çarpık olduğunu görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında çarpık araba görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine inanılır.

Kahve falında düşen diş görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisinden diş fırçası almak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş çıkarıp takmak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet eder.

Kahve falında dişçide diş temizlemek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, verilen emeklerin heba olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir