AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri çürük görmek

Kahve falında dişleri çürük görmek

Kahve falında dişleri çürük görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalet eder.

Kahve falında dişleri çürük gördüyseniz:

  • Maddi veya iş hayatınız anlamında pahalıya patlayabilecek bedellere mal olacak adımlar atmaktan ya da sınır ihlali yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında siyah çürük diş görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında çürük diş çektiğini görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş çürüğü görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine işaret eder.

Kahve falında çürük azı diş görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine alamet eder.

Kahve falında çürük diş çıktığını görmek ruhen rahatlığa erileceğine, hakkıyla kazanca rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişleri çıkarmak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda çürük diş görmek işlerinde bereket olacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına yorulur.

Kahve falında çürük diş çektirdiğini görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir