AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük diş çıktığını görmek

Kahve falında çürük diş çıktığını görmek

Kahve falında çürük diş çıktığını görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, istediği evde oturacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, iflasın eşiğine geleceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalettir.

Kahve falında çürük diş çıktığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla sosyalleşebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak şeylerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında çürük diş çıktığını görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişinin çıktığını görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının ağzında çürük diş görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzında çürük diş görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında çürük dişlerin döküldüğünü görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin çürük olduğunu görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini çürük görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çürük diş fırçalamak kişinin afiyette olacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir