AnaSayfa / Genel / Kahve falında disipline gitmek

Kahve falında disipline gitmek

Kahve falında disipline gitmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, işlerinin günden güne azalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına inanılır.

Kahve falında disipline gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında okulda disipline gitmek büyük problemler yaşanacağına, onlarla gönül birliği edeceğine rivayet eder.

Kahve falında disipline gitmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalet eder.

Kahve falında ışığa doğru gitmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun yola yürüyerek gitmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında araba almaya gitmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine tabir olunur.

Kahve falında haca gitmek istemek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında umre gideceğini görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına delalet eder.

Kahve falında bakkala gitmek ortaklarla aranın bozulacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir