AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini sökmek

Kahve falında dişini sökmek

Kahve falında dişini sökmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında dişini sökmek gördüyseniz:

  • Başına buyruk bir biçimde algılanabilirsiniz.

Kahve falında azı dişi sökmek inancının eksileceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında köpek dişi sökmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında azı dişini sökmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında kendi dişini sökmek kazancının artacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün dişini sökmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının dişini sökmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında dişi sökmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişini sökmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir