AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi sökmek

Kahve falında dişi sökmek

Kahve falında dişi sökmek mutluluğunun zedeleneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi sökmek gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmalı takip eden pozisyonunu benimsememelisiniz.

Kahve falında kendi dişini sökmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini sökmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında azı dişi sökmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişimi sökmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ön dişini sökmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek dişi sökmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında azı dişini sökmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın dişini sökmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir