AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini çekip atmak

Kahve falında dişini çekip atmak

Kahve falında dişini çekip atmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına işaret etmektedir.

Kahve falında dişini çekip atmak gördüyseniz:

  • Olumlu önerileriniz veya sorularınız önem taşıyor.

Kahve falında dişini çekip atmak işlerinin yarıda kalacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi dişinin çekildiğini görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dişi çekildiğini görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun dişinin çekildiğini görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına inanılır.

Kahve falında dişinin çekildiğini görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının dişinin çekildiğini görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin dişinin çekildiğini görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin çekilmiş olduğunu görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir