AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi çekildiğini görmek

Kahve falında dişi çekildiğini görmek

Kahve falında dişi çekildiğini görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında dişi çekildiğini gördüyseniz:

  • Mevcut sıkıntılar bitebilir.

Kahve falında çürük dişin çekildiğini görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında köpek dişinin çekildiğini görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında dişinin çekilmiş olduğunu görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında dişini çekip atmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişinin çekildiğini görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının dişinin çekildiğini görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin zorla çekildiğini görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin dişinin çekildiğini görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir