AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi fare görmek

Kahve falında dişi fare görmek

Kahve falında dişi fare görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dişi fare gördüyseniz:

  • Aceleciliğinizden ise hiç bir şey kaybetmemişsiniz.

Kahve falında fare dişi görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında dişi fare görmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinin dişini çekmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında dişi keklik yakalamak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, ekmeğinin verimli olacağına işarettir.

Kahve falında dişinin arasından et çıkarmak alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişin sallanıp çıktığını görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, namaz kılacağına alamet eder.

Kahve falında dişin dolgusu düşmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında iki dişinin çıktığını görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir