Kahve falında dışarıda uyuduğunu görmek

Kahve falında dışarıda uyuduğunu görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışarıda uyuduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikir veya planlarınızdaki yanlışlara işaret edebilir veya size yeni seçenek oluşturabilecek planlar sunabilirler.

Kahve falında dışarıda uyuduğunu görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dışarıda uyumak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç organlarının dışarı çıktığını görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece dışarıda olduğunu görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dışarıyı karanlık görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dışarıda gezmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dışarıda soyunmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında dışarıya yatak sermek hiçbir sorun yaşanmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top