AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarıda gezmek

Kahve falında dışarıda gezmek

Kahve falında dışarıda gezmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalet eder.

Kahve falında dışarıda gezmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında dışarıda gezmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında gece dışarıda gezmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında dışarı atılmak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Kahve falında yılanı dışarı atmak sağlığın bozulma noktasına geleceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında camdan dışarı çıkmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dışarıyı seyretmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç organları dışarıda görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir