AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş etini kesmek

Kahve falında diş etini kesmek

Kahve falında diş etini kesmek onunla bir ömür mutlu olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, hoşgörülü biri olunacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, eline haram para geçeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında diş etini kesmek gördüyseniz:

  • İşinizle meşgul olmanız problemli ortamlardan uzak kalmanıza yardım edebilir.

Kahve falında diş etini kesmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerini kesmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri kesmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında diş kesmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında diş etlerinin şiştiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında diş ve diş eti görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında diş etinin şiştiğini görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına inanılır.

Kahve falında diş etinin şişmesini görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir