AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş temizlemek

Kahve falında diş temizlemek

Kahve falında diş temizlemek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı olayların derinlemesine üzerine gitmek yanlış olabilir.

Kahve falında dişleri temizlemek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişçide diş temizlemek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, çalışmalarının artacağına işarettir.

Kahve falında çürük diş temizlemek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, dinç kalacağına işarettir.

Kahve falında diş arasını temizlemek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına işarettir.

Kahve falında diş temizlediğini görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişçiye diş temizlemek kişinin kötü günler geçireceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının dişlerini temizlemek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, bunu şeref sayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerin arasını temizlemek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir