AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dişlerini temizlemek

Kahve falında başkasının dişlerini temizlemek

Kahve falında başkasının dişlerini temizlemek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, kişinin rahat edeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, güzel haberler alınacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize inanılır.

Kahve falında başkasının dişlerini temizlemek gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Kahve falında dişçiye diş temizlemek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misvakla diş temizlemek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine tabir olunur.

Kahve falında diş ipiyle diş temizlemek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş temizlediğini görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya alamet eder.

Kahve falında dişleri temizlemek komşularla ters düşüleceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında dişçide diş temizlemek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında iple diş temizlemek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, kinin ve nefretin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında çürük diş temizlemek girdiği işleri kaybedeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir