Kahve falında diş taşı görmek

Kahve falında diş taşı görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında diş taşı gördüyseniz:

  • Bir çok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Kahve falında diş taşı görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında diş taşı temizletmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine delalet eder.

Kahve falında diş taşlarının döküldüğünü görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine yorulur.

Kahve falında diş taşı temizlemek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, maddi gücünü yitireceğine delalettir.

Kahve falında diş taşlarını temizlemek ağız tadının ve moralin bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerinin düştüğünü görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin dakma olduğunu görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz diş taktırmak kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top