AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş takıldığını görmek

Kahve falında diş takıldığını görmek

Kahve falında diş takıldığını görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında diş takıldığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında diş takıldığını görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulur.

Kahve falında dişe tel takıldığını görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında dişlere tel takıldığını görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında takma diş takıldığını görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine işarettir.

Kahve falında dişlerine tel takıldığını görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında oltaya takılmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında engele takılmak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında birine yüzük takıldığını görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir