AnaSayfa / Genel / Kahve falında oltaya takılmak

Kahve falında oltaya takılmak

Kahve falında oltaya takılmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oltaya takılmak gördüyseniz:

  • Acil tepkiler vermeden önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında balık oltasına takılmak zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında oltaya takılmak üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize olta atmak durgunlaşacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işarettir.

Kahve falında kırık olta görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında oltada balık görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oltayla yılan yakalamak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında büyük olta görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, başarılarının tadına varacağına inanılır.

Kahve falında olta yutmak sorumlu tutacağına, insanlar arasında yüceleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir