AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş ipi kullanmak

Kahve falında diş ipi kullanmak

Kahve falında diş ipi kullanmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, istediği herşeye sahip olacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş ipi kullanmak gördüyseniz:

  • Çok fazla hakim olmadığınız konularda katılımcı girişimlerde bulunmamanızda fayda var.

Kahve falında diş ipi kullanmak falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına inanılır.

Kahve falında diş fırçasını başkasının kullandığını görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, evlatların hayırsız çıkacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının diş fırçasını kullanmak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine yorulur.

Kahve falında diş ipi görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş arasında ip görmek stresinin çoğalacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında dişten ip çıkarmak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına alamet eder.

Kahve falında dişte ip görmek sıkıntılarını atacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş ipiyle diş temizlemek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir